De tijd vliegt

Het is alweer 3 maanden geleden dat we, op donderdag 28 oktober 2010, in Portugal aankwamen. We hebben toen eerst in één van de bungalows in Junqueira gewoond, en op 13 november zijn we in ons eigen huis gaan wonen (dus binnenkort weer een feestje!). Behalve dat het daar koud was, waren we heel snel gewend aan wonen in ons huis. We waren er natuurlijk al zoveel mee bezig geweest, en nagedacht over de indeling en details, dus hier gaan wonen was een logisch eind van dat hele proces. En het is natuurlijk geen enkel probleem om gewend te raken aan zo'n mooi huis met zoveel ruimte ;-) Ik heb bijvoorbeeld nog nooit in een huis met kelder gewoond, maar ik zou al bijna niet meer beter weten!
De tijd is sinds onze aankomst in Portugal omgevlogen. Aan de andere kant voelt het allemaal heel vertrouwd, en lijkt onze verhuizing al veel langer geleden.
Kort samengevat: we hebben het hier heel erg naar ons zin, en we zijn zeker niet van plan om terug te keren naar Nederland! (behalve voor korte bezoeken natuurlijk, met een retourticket naar Lisboa op zak)