Jazzy verjaardag

In een blogje in 2013 vertelde ik al eens over de zondagmiddag jazz cafés die we samen met Dirk en Lilian organiseren.
Het eerste jazz café dat we organiseerden was in februari 2013. Dat betekent dat deze maand een jaar bestaan. Vanmiddag is er weer een jazz café, en dan gaan we dat zeker vieren!

We zijn erg trots op dit resultaat. In een jaar tijd is er veel gebeurd: veel leuke muzikanten hebben opgetreden, en een paar dingen zijn al veranderd. 
We begonnen bijvoorbeeld onder de vlag van de Nederlandse Meer Jazz, maar na een aantal succesvolle edities van onze Portugese jazzmiddagen bleek die club een wolf in schaapskleren, en moesten we noodgedwongen naam en logo veranderen. Dat is niet heel handig als je nog niet zo heel lang bezig bent, en het gaf achter de schermen nogal wat werk om logo, website, etc. te wijzigen of opnieuw op te zetten. Maar gelukkig kwam het allemaal goed.
De naam is nu Mais Jazz Portugal, en we hebben een mooi, strak, modern, eigentijds logo. Elke maand organiseren we in de Lisbonense bar van het Sana Silver Coast hotel in Caldas da Rainha een gezellig jazz café, en we mogen wel zeggen dat we inmiddels een trouwe groep bezoekers hebben. Elke maand spelen er verschillende muzikanten, met verschillende muziekstijlen, maar allemaal even leuk.

We doen dit op vrijwilligersbasis, maar voor niets gaat alleen de zon op. We zijn daarom erg blij met onze Friends en Sponsors, personen en bedrijven die financiële steun geven aan Mais Jazz Portugal. Zonder hen zou Mais Jazz Portugal niet kunnen voortbestaan!
We zijn altijd op zoek naar nieuwe Friends en sponsors. Dus weet je een bedrijf dat wil sponsoren, of heb je zelf een bedrijf, neem dan contact met ons op via de Mais Jazz Portugal website.