Casa Limão baixa

Casa Limão, het huis dat we eind april kochten (zie het blogje hierover), heeft een boven- en een benedenverdieping. De bovenverdieping, Casa Limão cima, is eerder dit jaar al tot vakantiehuis omgetoverd, en is afgelopen zomer al verhuurd.

De benedenverdieping bestond tot voor kort uit een garage en een bergkamer. Afgelopen week is daar verandering in gekomen, want de verbouwing is inmiddels begonnen. Ongelooflijk wat een werk er al verzet is! De muren voor badkamer en toilet staan er inmiddels, en er zit een groot gat in de buitenmuur waar het badkamerraam komt. In de slaapkamer zit een groot gat in de muur waar de ingebouwde kledingkast gaat komen. In de woonkamer zit ook een gat in de buitenmuur, daarin komen glasblokken voor nog meer licht. Overal zitten sleuven in de muur voor elektriciteitsleidingen. De garagedeur wordt vervangen door ramen en deur.


Het eindresultaat zal een mooi en comfortabel appartement zijn voor 2 volwassenen (en eventueel 1-2 kinderen). 
De indeling van het huis: een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet. Een woonkamer zithoek met slaapbank, eethoek en open keuken. De keuken zal, net als in de andere huizen, van alle gemakken voorzien zijn. Op het grote terras uiteraard een buitentafel met stoelen, en een barbecue mag daarbij niet ontbreken.

Via de binnentrap, met boven- en onderaan een afsluitbare deur, kunnen de 2 woningen met elkaar worden verbonden. Hierdoor is het mogelijk het gehele huis te huren voor groepen tot 8 à 10 personen.

Casa Limão cima is vanaf april 2014 te huur. Interesse? Reserveren kan nu al!