Hard aan 't werk

We zijn inmiddels ruim een week hard aan het werk in en om de bungalows. Nog geen 2 jaar oud, en toch moet er al heel wat gebeuren!
Het houten hek rond het zwembad moest dringend opgeknapt, er blijft water op staan en daar wordt het hout bepaald niet beter van. Dus na een flinke schuurbeurt zitten er nu 2 lagen beits en 2 lagen bootlak op (en tussendoor steeds weer schuren...), hopelijk blijft-ie nu weer een poosje goed.
De schilder die de bungalows en alle muren op het terrein heeft geschilderd, heeft niet kwalitatief hoogwaardig werk afgeleverd (gôh wat zeg ik dat netjes). Klagen heeft geen zin, want ook hij is failliet en niet meer bereikbaar. De verf bladdert er hier en daar gewoon af, dus heeft Geert alles onder handen genomen met de hogedrukspuit. Vindt-ie leuk... Maar nu moet natuurlijk wel alles weer geschilderd, en da's nogal een klus. Gelukkig is het erg mooi weer, dus dat maakt het wel weer goed. En we hebben duidelijk eer van ons werk!
Verder gaan de gewone dingen ook door, zoals zwembad schoonhouden, tuin onderhouden, etc. En als alle muren geschilderd zijn moet er nog een plantenbak aangelegd, een stukje parkeerplaats opnieuw gestraat, de pergola's geschuurd en gebeitst, de paden schoongespoten. Genoeg werk dus, we vervelen ons voorlopig nog niet!