Eerste Lustrum

Het is deze maand precies 5 jaar geleden dat de eerste gasten bij Casas Fruta aankwamen om hun zomervakantie te vieren. Wat vliegt de tijd!

Er is best veel gebeurd sindsdien. 
Nog tijdens de bouw stortte de financiële wereld in. Gelukkig weet je dat niet vantevoren, anders zou je misschien niet eens aan zo'n avontuur beginnen. Want als mensen moeten gaan bezuinigen staan vakanties vaak bovenaan de wegstreeplijst.
Wat we gelukkig ook niet vantevoren wisten was dat de aannemer vlak voor het eind van de bouw van Casas Fruta failliet ging. Dat was een zeer stressvolle periode, met gelukkig een goed eind.

In 2009 en 2010 woonden we nog in Nederland, dus hebben we zaken als schoonmaak, tuinonderhoud, sleutelbeheer, etc. uitbesteed. Toen we eind 2010 naar Portugal verhuisden zijn we dat allemaal zelf gaan doen. Van directeur/eigenaar en management assistente werden we schoonmaker, tuinman, poolboy, wasvrouw, klusjesman, onderhoudsteam, en dan vergeet ik vast nog een paar functies. 
En als dat allemaal gedaan was bedachten we vernieuwingen, verbeteringen, aanvullingen, met als grootste aanvulling tot nu toe de aanschaf van Casa Limão. Nog meer werk! 
Spijt hebben we er nooit van gehad. We hebben een heerlijk leven, zijn lekker veel in de buitenlucht, kunnen ons uitleven in onze hobby's (ik tuinier, Geert klust), ontvangen allemaal leuke gasten. Wat wil je nog meer?
Hopelijk worden de komende 5 jaar minstens zo succesvol als de afgelopen 5 jaar.
Daar proosten we op!